plavba po BA.

29. apríla 2012, robertko, Nezaradené

O tom, že Bratislava je jedno z najkúzelnejších miest Slovenska, nie je iste klamstvom. Vďaka pretekajúcej rieke Dunaj sa môžete o Bratislavskej kráse presvedčiť aj počas jednej plavby na luxusnej riečnej lodi. Ideálna odpočinkovo​​-relaxačná dovolenka a ešte lepší darček.
Jednou z najobľúbenejších plavieb je plavba z Pasova do Bratislavy a späť. Na vlny Dunaja sa vydáte v nemeckom Pasove, pokračovať budete do Bratislavy, počas spiatočnej cesty vás čaká Viedeň, Krems a Melk.
Počas plavby, keď loď práve nekotví v niektorom z prístavov, sa ponúka na palube nepreberné množstvo odpočinkových aktivít. Fitness, fínska sauna, parná sauna, bio sauna, kaviareň, bar, vonkajší bazén, wellness procedúry a množstvo ďalších služieb, ktoré vám dodajú novú energiu a dokonalý odpočinok.
Ak chcete spoznať viac miest, ponúkajú sa aj iné plavby. To najlepšie z Dunaja, a potom  sa navyše ponúka aj Budapešť, ja som bol konkrétne až na 17 dennej plavbe na Dunajskej delte, kde bol zoznam miest, ktoré som navštívil…verte mi, bol takmer nekonečný.
Všetky plavby si možno prejsť na „Plavby loďou po Dunaji“. Prípadne sa pozrieť aj na ďalšie možnosti – plavby po Rýne, Rhone a Saone.
Stačí gúgliť. Naozaj pekný výlet alebo darček pre polovičku 🙂