Založ si blog

Kozmetika

Kozmetika je staranie sa o zachovanie vonkajšej krásy respektíve odstránenie jej nedostatkov. Kozmetika využíva veľa vedeckých poznatkov získaných skúmaním ľudí. Ide najmä o pokožku a vlasy Najlepšie prostriedky na starostlivosť o pokožku sú napríklad telové krémy, šampóny a kondicionéry. Tieto výrobky majú v ponuke skoro všetky obchody no nie každý má všetky značky.

Napríklad kozmetika bioderma. Je to značka overená mnohými ľuďmi. Ponúkpeeelinga nám rôznu lekárenskú kozmetiku pre citlivú, dehydratovanú, suchú alebo mastnú pleť, o ktorú sa treba poriadne starať. Veď chceme vyzerať dobre, no nie? Sú to výrobky, ktoré zaručene pomáhajú našej pokožke tak ako napríklad peeling. Našej pokožke pomáhajú aj produkty, ktoré sa vyrobili použitím darov matky prírody, no neviem si presne spomenúť ako sa to volá. Niečo mi našepkáva, že Kozmetika Bio, no nedržte sa toho. Táto prírodná kozmetika sa vyrába zvyčajne z rastlín, ktoré sa postupne spracúvajú na finálny výrobok, ktorý možno máte práve doma. Nieže len je prírodná ale je účinná. Taktiež sa musíme starať aj o naše vlasy. Ja si tie moje umývam pár krát do týždňa no nie každý deň lebo prehnaná starostlivosť o vlasy taktiež nie je zdravá. Zvyčajne 3 krát. A potom ich ošetrím vymývateľným kondicionérom, ktorý dodá mojím vlasom potrebné vitamíny. Bioderma ponúka široké spektrum výrobkov, na ktoré pripravuje rôzne akcie. Napríklad teraz pri zakúpení šiestich výrobkov si môžete jeden produkt vybrať zadarmo. Alebo robievajú akcie jedna plus jedna zadarmo. Teraz v tejto akcií nájdete ATODERM krém a Sébium pleťovú vodu. Tieto akcie sa oplatí využiť.

Produkty Bioderma môžete nakupovať prostredníctvom e-shopu. Tovar Vám bez problémov dodajú do jedného dňa. Pokiaľ nakúpite výrobky v hodnote minimálne sedemdesiat deväť eur budete mať poštovné zadarmo. A ak chcete poskytnú Vám dermatologickú poradňu a mnohé iné výhody.

 

Long-Life servis – Nové podvody automobiliek

28.01.2013

Nie je tomu tak dávno, čo sa od určitých rokov začali hromadne vyrábať a predávať automobily s tzv. Long-Life olejovým servisom.. Automobilky sa na oko snažia vzbudiť v potenciálnom zákazníkovi dôveru, že auto, ktoré si od nich kúpia bude ľahšie na peňaženku. Bude „také úžasné“, že mu bude stačiť meniť olej namiesto raz za 10 000km na 30-40 000km. [...]

piatoček v Dobšinskej Ľadovej

29.04.2012

Presne predvčerom to bolo, keď som sa zastavil na návšteve u kamaráta v Poprade, ktorého som videl naposledy asi tak pred siedmymi rokmi. Spoznali sme sa na zahraničnej praxi ešte ako študenti na hotelovej akadémií. Došiel som k nemu, hodili sme reč, a keďže bol pracovný deň a on mal rôzne vybavovačky, ja som sa rozhodol navštíviť niečo z okolia, aby tento deň a táto [...]

Spišský hrad

29.04.2012

Dávnejšie to bolo, keď som bol takisto na Spišskom hrade. Tento článok som písal asi pred pol rokom, myslím že to bolo ešte v jeseni 2011, keď som večer prišiel domov, a bol som neskutočne unesený z tohto mega hradu. Parkovisko nájdeme pod hradom, cena za parkovanie je 2 € za osobné auto a deň. Vstupné do hradu je 5 € so sprievodcom a 4 € bez sprievodcu. Silueta [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 32
Celková čítanosť: 40685x
Priemerná čítanosť článkov: 1271x

Autor blogu

Kategórie