Založ si blog

Dudince

Slovenské kúpele Dudince sú dokonale vyvážené. Návštevníci tu nájdu dokonalé kúpeľné služby a zároveň aj dostatok príležitostí na strávenie voľného času aktívnym spôsobom. Pobyt si teda dokonale užijú ako pokojnejšie, tak aj športové povahy.

Kúpele Dudince majú úplne unikátny prírodný zdroj – prírodné pramene, ktoré poskytujú vodu s vysokým obsahom síry.
Zameranie kúpeľov sa sústreďuje na choroby pohybového aparátu, obehového a nervového systému.

Hlavným centrom kúpeľných služieb je kúpeľný dom Rubín. Ten ponúka i veľmi netradičné služby. napríklad v poslednej dobe stále viac populárne kryokomory – čiže komoru s veľmi chladným prostredím. Kúpeľný dom Rubín Dudince patrí medzi najvybavenejšie komplexy celých kúpeľov.
Samozrejme nechýbajú aj typické wellness služby, medzi ktoré sa zaradia thajské masáže, solárium,
Medzi voľno časovými aktivitami jednoznačne vedie víno. Vínna pivnica je tu takmer na každom kroku a ani ja sám som neodolal ochutnávke vín, prípadne aj exkurzií do niektorej z pivníc.
Pre športovejšie založených návštevníkov sa v Dudinciach nachádzajú tenisové kurty, minigolf, volejbalové ihriská a je tu aj možnosť využiť požičovne bicyklov a užívať si prírodu zo sedadla horského bicykla.
V okolí sa nachádza veľa veľmi dobre značených turistických trás, ktoré sú dokonalé pre prechádzky a obdivovanie nedotknutej slovenskej prírody.

Long-Life servis – Nové podvody automobiliek

28.01.2013

Nie je tomu tak dávno, čo sa od určitých rokov začali hromadne vyrábať a predávať automobily s tzv. Long-Life olejovým servisom.. Automobilky sa na oko snažia vzbudiť v potenciálnom zákazníkovi dôveru, že auto, ktoré si od nich kúpia bude ľahšie na peňaženku. Bude „také úžasné“, že mu bude stačiť meniť olej namiesto raz za 10 000km na 30-40 000km. [...]

Kozmetika

15.11.2012

Kozmetika je staranie sa o zachovanie vonkajšej krásy respektíve odstránenie jej nedostatkov. Kozmetika využíva veľa vedeckých poznatkov získaných skúmaním ľudí. Ide najmä o pokožku a vlasy Najlepšie prostriedky na starostlivosť o pokožku sú napríklad telové krémy, šampóny a kondicionéry. Tieto výrobky majú v ponuke skoro všetky obchody no nie každý má všetky [...]

piatoček v Dobšinskej Ľadovej

29.04.2012

Presne predvčerom to bolo, keď som sa zastavil na návšteve u kamaráta v Poprade, ktorého som videl naposledy asi tak pred siedmymi rokmi. Spoznali sme sa na zahraničnej praxi ešte ako študenti na hotelovej akadémií. Došiel som k nemu, hodili sme reč, a keďže bol pracovný deň a on mal rôzne vybavovačky, ja som sa rozhodol navštíviť niečo z okolia, aby tento deň a táto [...]

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 32
Celková čítanosť: 40832x
Priemerná čítanosť článkov: 1276x

Autor blogu

Kategórie